Bakpakket Flappen (met glazuur of suiker)

3,15

Excl. BTW: 2,89

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
bakpakket-flappen-met-glazuur-of-suiker
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Roze bladerdeegflappen of suikerflappen (10 stuks)

Inhoud van het bakpakket:
- rose fondantglazuur óf korstsuiker en snowdecopoeder
Let op! Korstsuiker tijdelijk uitverkocht. Wordt verwacht op 2 maart!


Optioneel:
- fruitvulling kers of aardbei

Verder nog nodig:
-    Pakje met 10 plakjes bladerdeeg
-    250 ml slagroom
-    Suiker/vanillesuiker

Werkwijze:
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en vouw ze in de punt dubbel. Niet aanduwen. Los op elkaar is voldoende.
Verwarm de oven voor op 220 graden onder en bovenwarmte. Wil je suiker op het bladerdeeg, bestrijk de bovenkant van het deeg dan eerst met wat losgeklopt ei en strooi de korstsuiker over het deeg. Wil je de flappen met het rose fondant, dan bak je het bladerdeeg gewoon ‘kaal’.
Bak het bladerdeeg in ca 20 min goudbruin. 
Snij de flappen voorzichtig open
Klop de slagroom met de suiker en vanillesuiker stijf.
Vul de flappen met wat fruitvulling en spuit een mooie toef slagroom in de flap.
Bestrooi de suikerflappen met wat decoratiepoeder.
Bestrijk tenslotte de ‘kale’ flappen met wat fondantglazuur. Dit gaat het beste door het glazuur au bain-marie of in de magnetron op heel laag vermogen kort te verwarmen tot ca 40 graden.

Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.

Heb je een leuke foto van je baksel? Deel deze dan op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'. Heb je geen Facebook maar wil je het toch graag delen? Stuur je foto dan naar fotos@cookingathome.nl. 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder