Bakpakket Rondokoeken

7,63

Excl. BTW: 7,00

Excl. BTW:
7,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
CaHB976

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Zanddeeg 500 gram
  • Banketbakkersroom (bakvast) 100 gram
  • Amandelspijs 100 gram
Omschrijving

Let op! Om rondo's te maken heb je wel rondoringen nodig!

Inhoud van het bakpakket:

- 500 gram zanddeeg
- 100 gram amandelspijs
- 100 gram banketbakkersroom bakvast
- 100 gram bavarois (smaak naar keus)

Voor ca. 10 grote rondo’s of 14 middel rondo’s

Wat heb je nodig van de supermarkt:

- 175 gram ongezouten roomboter
- 1 ei
- 250 ml melk
- 500 ml slagroom

Bereidingswijze:
1. Maak een deeg van 500 gram zanddeeg, 175 gram ongezouten roomboter en 2/3e van 1 ei. Laat dit minstens 2 uur rusten in de koelkast, 24 uur is nog beter.
2. Verwarm de oven voor op 175 graden (boven-onder warmte).
3. Rol het deeg tot een dikte van 0,5 cm. Steek rondjes uit met de uitsteker en laat het in de rondoringen vallen. Heb je geen uitsteker? Maak voor de grote rondoringen (8cm) een rondje van 10 cm. Maak voor de middel rondoringen (7cm) een rondje van 9 cm.
4. Vet de ringen evt. een beetje in, naar verloop van tijd is dit niet meer nodig door de siliconen binnenrand.
5. Leg de deegplakjes in de rondoringen.
6. Meet 250 ml melk af. Gebruik hiervan een paar eetlepels om te mengen met amandelsijs. Met de rest van de melk maak je de banketbakkersroom aan.
7. Meng de banketbakkersroom met het amandelspijs. Verdeel dit mengsel over de rondokoeken.
8. Bak de koeken op 175 graden in 25-30 minuten goudbruin. Nu is de bodem klaar. 9.- Klop 500 ml slagroom zonder suiker totdat het lobbig is.
10.- Meng 100 gram bavaroispoeder met de aangegeven hoeveelheid water (zie verpakking).
11.- Spatel dit mengsel door de slagroom.
12.- Doe het in een spuitzak met spuitmondje (bijv. 1M of 2D) en spuit de koeken op.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder