Meer om te smullen

Laagjestaart met hardwenerbodem, kersenbavarois,laag biscuit en kwark-yoghurtbavarois.

 Laagjestaart met bosvruchtenbavarois. Bodem van hardwenerdeeg en vulling van biscuit

Appeltaart gebakken in een vlaaivorm. De "blaadjes" langs de rand zijn uitgesneden uit appeltaartdeeg.

Vlaaibodem, bakvaste banketbakkersroom meegebakken. Opgespoten met luchtige zwitserse room en gedecoreerd met fruit.

 Bodem van chocoladebiscuit met bavarois irish coffee.

 Bodem van zanddeeg met bakvaste banketbakkersroom. Een bol van perzik-maracuyabavarois en een spiegel van mirror glaze (neutraal met oranje kleurstof)

 Kruimelbodem en rabarber/aardbeibavarois

 Chocoladebiscuit gevuld met chocomousse.

   Laagjestaart met hardwenerbodem, irish-coffeebavarois , vulling van biscuit en slagroom.

Opbouw: biscuit, bavarois met aardbeien, biscuit, aardbeien met snow decopoeder

 

 

 

 

 

Over Cookingathome

Cookingathome, de unieke bakwebshop- en winkel waar bak-inspiratie centraal staat! Bekijk de recepten op de pagina bakinspiratie en bestel online of kom naar onze gezellige winkel in het centrum van Rijssen. Altijd al een gezellige bakworkshop willen volgen? Reserveer dan nu een plekje en geniet van het bakken én van de heerlijke hightea die geserveerd wordt.

Neem contact met ons op

Telefoon
0548-701485
Mobiel
+31 618459055
E-mail
info@cookingathome.nl
Whatsapp
+31 618459055

Facebook

Pinterest