Open Inschrijving Workshop

Workshop "Bakken met Cookingathome"

Een bakworkshop waarbij gezelligheid, proeven én bakken met de "gemaks"bakproducten van Cookingathome centraal staat!

Alle workshops worden gegeven door Geja Baan

Invulling van de workshop incl. High Tea:

We maken kort kennis en gaan meteen aan de slag om zo snel mogelijk de ovens aan te kunnen zetten. Na ca. een uur gaan we aan tafel om te genieten van koffie of thee en een proeverij van zoete baksels. Daarna richten we ons weer op de afwerking van het gebak. Later op de avond is er frisdrank en een proeverij van 2 hartige (warme) baksels. De zoete en hartige proeverijtjes is samen de hightea. Natuurlijk gaat iedereen naar huis met een doos vol zelfgemaakt lekkers!

Als u een workshop volgt zonder High Tea zal de focus vooral op het bakken liggen. Er is pauze met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Hierna gaan we aan de bak! Na afloop is er nog glaasje fris met natuurlijk weer een proeverijtje erbij.
​​​​​​​
Alle workshops in maart zijn volgeboekt!

Dinsdag 09 april: VOL!
Workshop laagjestaart met drip
  We bakken van te voren een biscuit van 18 cm doorsnee. Deze wordt tijdens de workshop gevuld met banketbakkersroom en bavarois en afgesmeerd met botercreme. Daarna brengen we een drip aan en geven de taart een mooie decoratie. Deze taart is voldoende voor minimaal 10 personen. De smaak bepalen we in overleg met de groep.
Prijs: 35.00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 - 22.15 uur

Zaterdag 13 april: VOL!
Moeder/dochterworkshop soezen bakken 

Heb je als moeder/oma samen met je dochter/kleindochter zin in een gezellige bak-activiteit bij Cookingathome? Schrijf je dan nu in. We bakken deze middag diverse soorten soezen en richten ons hierbij vooral op het decoreren. Ook bakken we zwanensoezen.
Deze workshop is zonder hightea, natuurlijk is er wel 2x pauze met iets lekkers erbij.
Prijs: 37.50 per koppel (excl. hightea)
Tijd: 13.30 - 16.00 uur
Aanbevolen minimum leeftijd: 11 jaar

Donderdag 18 april: VOL!
Workshop Petitfour-gebakjes in paasthema
Prijs: € 35,00 pp (ca. 8 gebakjes, incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur
We bakken deze avond per persoon 8 heerlijke gebakjes van biscuit met een vulling van romige advocaatcreme, bekleed met marsepein en natuurlijk gedecoreerd in een paasthema!

Woensdag 24 april: (nog 8 plekken vrij)
Dagworkshop kozakken 
Prijs: 45,00 pp (inclusief lunch)
Tijd: 10.00 - 15.30 uur
Bij aankomst is er eerst koffie met iets lekkers. Daarna gaan we "aan de bak" om ca. 9 overheerlijke kozakken te maken. Als om 12.30 uur de kozakken in de koelkast staan om op te stijven is het tijd voor een lunch met soep en hartige hapjes van Cookingathome. Na de lunch is er gelegenheid om een rondje te wandelen door het centrum van Rijssen. Van 14.00 tot 15.30 uur gaan we weer aan de slag om de kozakken verder af te werken. Na afloop is er tijd voor thee met zoete proeverijtjes.

Donderdag 25 april:
Moeder/dochterworkshop soezen bakken met koningsdag-deco!
Heb je als moeder/oma samen met je dochter/kleindochter zin in een gezellige bak-activiteit bij Cookingathome? Schrijf je dan nu in. We bakken deze avond diverse soorten soezen en richten ons hierbij vooral op het decoreren in koningsdag-kleurtjes. Ook bakken we zwanensoezen of flamingo's.
Deze workshop is zonder hightea, natuurlijk is er wel 2x pauze met iets lekkers erbij.
Prijs: 37.50 per koppel (excl. hightea)
Tijd: 18.30 - 21.00 uur
Aanbevolen minimum leeftijd: 11 jaar

Dinsdag 30 april: nog 8 plekken vrij!
Workshop laagjestaart met drip
  We bakken van te voren een biscuit van 18 cm doorsnee. Deze wordt tijdens de workshop gevuld met banketbakkersroom en bavarois en afgesmeerd met botercreme. Daarna brengen we een chocoladedrip aan en geven de taart een mooie decoratie. Deze taart is voldoende voor minimaal 10 personen. De smaak bepalen we in overleg met de groep.
Prijs: 35.00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 - 22.15 uur

Dinsdag 14 mei: (nog 8 plekken vrij!)     TIP VOOR MOEDERDAG!
middagworkshop 1-persoons biscuittaartjes met variatie!
Prijs: 30,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 13.30 uur tot 17.00 uur
We bakken deze middag 6 leuke 1-persoons gebakjes, dwz: 2 xslagrooomtaartje, 2 x sneeuwsterretje en 2 x bavaroistaartje.

Donderdag 16 mei: VOL!
Workshop toefjestaart
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 - 22.15 uur
Wij bakken voor iedere gast een biscuit van 18 cm doorsnee. deze wordt tijdens de workshop gevuld met banketbakkersroom en jam. Daarna dun afstrijken met botercreme en dan kan het feest van het decoreren beginnen. Deze taart is geschikt voor minimaal 10 personen.

 

Alle proeverijtjes zijn gemaakt met de producten van Cookingathome, zodat u ook tijdens de proeverij veel bakinspiratie op zult doen.  
Direct reserveren? Mail naar: info@cookingathome.nl
 
Verdere informatie:

Koffie, thee, frisdrank, materialen  en taartdoos zijn bij de prijs inbegrepen
Betalen: na afloop van de workshop contant of met pin.
De workshop gaan alleen door bij minimaal 7 aanmeldingen.

Trefwoorden voor een workshop bij Cookingathome zijn: gezellig samen bezig zijn, proeven en bakken zoals iedereen dit thuis ook kan! Wij zijn geen professionele bakkers, maar werken vooral met kant- en klaarmixen, waarbij succes gegarandeerd is!   

Bovenstaande workshops zijn ook te boeken voor een eigen groep, bel of mail ons voor een datum. (Voor groepen van 8 tot 12 personen hebben wij speciale bakthema's en prijzen).

 In april zijn er nog enkele datums beschikbaar voor groepsworkshops (overdag of avond)  Vanaf mei weer volop plek. Alle zaterdag tot 25 mei zijn volgeboekt!

Over Cookingathome

Cookingathome, de unieke bakwebshop- en winkel waar bak-inspiratie centraal staat! Bekijk de recepten op de pagina bakinspiratie en bestel online of kom naar onze gezellige winkel in het centrum van Rijssen. Altijd al een gezellige bakworkshop willen volgen? Reserveer dan nu een plekje en geniet van het bakken én van de heerlijke hightea die geserveerd wordt.

Neem contact met ons op

Telefoon
0548-701485
Mobiel
+31 618459055
Adres
Bouwstraat 5 Rijssen
E-mail
info@cookingathome.nl
Whatsapp
+31 618459055

Facebook

Pinterest