Open Inschrijving Workshop

Workshop "Bakken met Cookingathome"

Een bakworkshop waarbij gezelligheid, proeven én bakken met de "gemaks"bakproducten van Cookingathome centraal staat!

Alle workshops worden gegeven door Geja Baan

Invulling van de workshop incl. High Tea:

We maken kort kennis en gaan meteen aan de slag om zo snel mogelijk de ovens aan te kunnen zetten. Na ca. een uur gaan we aan tafel om te genieten van koffie of thee en een proeverij van zoete baksels. Daarna richten we ons weer op de afwerking van het gebak. Later op de avond is er frisdrank en een proeverij van 2 hartige (warme) baksels. De zoete en hartige proeverijtjes is samen de hightea. Natuurlijk gaat iedereen naar huis met een doos vol zelfgemaakt lekkers!

Als u een workshop volgt zonder High Tea zal de focus vooral op het bakken liggen. Er is pauze met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Hierna gaan we aan de bak! Na afloop is er nog glaasje fris met natuurlijk weer een proeverijtje erbij.

Dinsdag 11 december: VOL!
Petitfourgebakjes met kerstdecoratie
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Vrijdag 14 december: VOL!
Toefjestaart in kerstkleuren
Prijs: € 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 - 22.30 uur

Dinsdag 15 januari: (Nog 2 plekken vrij)
Workshop toeven spuiten
Dit is een vervolg op de demo-ochtend toeven spuiten. Wil je niet alleen toekijken maar ook zelf oefenen? Schrijf je dan in voor deze workshop. Je neemt je eigen cupcakes mee (max. 12) en je gaat deze avond heerlijk oefenen met allerlei spuittechnieken.
Prijs: €20.00 pp (zonder hightea)
Tijd: 19.00 - 22.00 uur.

Dinsdag 29 januari: (Nog 4 plekken vrij)
Workshop petitfour-gebakjes
Iedere deelnemer bakt 8 petitfours van biscuit, we vullen deze met een heerlijke creme en bekleden ze met marsepein, ook de decoratie krijgt volop aandacht.
Prijs: 35.00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 - 22.15 uur

Woensdag 6 februari: (nog 4 plekken vrij)
Dagworkshop kozakken
We beginnen 's morgens om 10.00 uur met koffie en iets lekkers erbij. Daarna bakken we samen een rol biscuit als basis voor de kozakken. Tussenmiddag is er een lunch met soep, brood en hartige taart. Ook is er dan ca. drie kwartier pauze om even te wandelen of winkelen. 'S middags gaan we verder het afwerken van de kozakken. Ca. 15.00 uur sluiten we af met thee en iets lekkers.
Prijs: 45,00 pp (incl lunch)
Tijd: 10.00 -15.30 uur

Vrijdag 8 februari: (nog 10 plekken vrij)
Thema-ochtend "koekje-van-eigen-deeg"
Prijs: gratis
Tijd: 10.00-11.30 uur
Max. aantal deelnemers: 10

Wanneer je je opgeeft voor deze ochtend krijg je van ons van te voren 500 gram zeeuwse bloem. Het is de bedoeling dat je hiermee een leuk, lekker en origineel koekje bedenkt met als basis van zeeuwse bloem. Er is voldoende bloem om zn eerst een test-rondje te bakken. Je komt op 8 februari naar de winkel, we drinken gezellig samen koffie en iedere deelnemer prensenteerd zijn/haar koekjes. We proeven elkaars koekjes en hebben op deze manier een gezellige ochtend waarbij je veek inspiratie opdoet om lekkere koekjes te bakken. We vragen van je om het recept van te voren te mailen, wij zullen de recepten bundelen en deze worden uitgedeeld aan alle deelnemers. Bak jij ook met ons mee?

Dinsdag 12 februari: Onder voorbehoud vol!
Workshop soezen met variatie. 
Iedere gast bakt deze avond 3 x 2 soezen: nl. flamingo's, tijgersoezen (zie foto) en bananensoezen.
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Donderdag 21 februari:
Workshop zoete lekkernijen (Nog 5 plekken vrij)
Deze avond bakken we samen petitfours van bitterkoekjes en van schuim, deze worden gevuld met heerlijke creme en natuurlijk krijgt de decoratie ook alle aandacht.
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.15 uur

Donderdag 28 februari:  VOL!
Moeder/dochterworkshop soezen bakken 
Heb je als moeder/oma samen met je dochter/kleindochter zin in een gezellige bakavond bij Cookingathome? Schrijf je dan nu in. We bakken deze avond diverse soorten soezen en richten ons hierbij vooral op het decoreren. Ook bakken we flamingosoezen.
Deze workshop is zonder hightea, natuurlijk is er wel 2x pauze met iets lekkers erbij.
Prijs: 37.50 per koppel (excl. hightea)
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Aanbevolen minimum leeftijd: 11 jaar

Alle proeverijtjes zijn gemaakt met de producten van Cookingathome, zodat u ook tijdens de proeverij veel bakinspiratie op zult doen.  
Direct reserveren? Mail naar: info@cookingathome.nl
 
Verdere informatie:

Koffie, thee, frisdrank, materialen  en taartdoos zijn bij de prijs inbegrepen
Betalen: na afloop van de workshop contant of met pin.
De workshop gaan alleen door bij minimaal 7 aanmeldingen.

Trefwoorden voor een workshop bij Cookingathome zijn: gezellig samen bezig zijn, proeven en bakken zoals iedereen dit thuis ook kan! Wij zijn geen professionele bakkers, maar werken vooral met kant- en klaarmixen, waarbij succes gegarandeerd is!   

Bovenstaande workshops zijn ook te boeken voor een eigen groep, bel of mail ons voor een datum. (Voor groepen van 8 tot 12 personen hebben wij speciale bakthema's en prijzen).

 

 

Over Cookingathome

Cookingathome, de unieke bakwebshop- en winkel waar bak-inspiratie centraal staat! Bekijk de recepten op de pagina bakinspiratie en bestel online of kom naar onze gezellige winkel in het centrum van Rijssen. Altijd al een gezellige bakworkshop willen volgen? Reserveer dan nu een plekje en geniet van het bakken én van de heerlijke hightea die geserveerd wordt.

Neem contact met ons op

Telefoon
0548-701485
Mobiel
+31 618459055
Adres
Bouwstraat 5 Rijssen
E-mail
info@cookingathome.nl
Whatsapp
+31 618459055

Facebook

Pinterest