Open Inschrijving Workshop

Workshop "Bakken met Cookingathome"

Een bakworkshop waarbij gezelligheid, proeven én bakken met de "gemaks"bakproducten van Cookingathome centraal staat!

Alle workshops worden gegeven door Geja Baan

Invulling van de workshop incl. High Tea:  We maken kort kennis en gaan meteen aan de slag om zo snel mogelijk de ovens aan te kunnen zetten. Na ca. een uur gaan we aan tafel om te genieten van koffie of thee en een proeverij van zoete baksels. Daarna richten we ons weer op de afwerking van het gebak. Later op de avond is er frisdrank en een proeverij van 2 hartige (warme) baksels. De zoete en hartige proeverijtjes is samen de hightea. Natuurlijk gaat iedereen naar huis met een doos vol zelfgemaakt lekkers!

Donderdag 24-10: Tienerworkshop driptaart maken, Nog plek voor 1 jongen!
Tijd: 19.00 -21.30 uur

Deze avond maakt iedereen zijn/haar eigen driptaart  (goed voor minimaal 10 stukken taart) Het biscuit is al door ons gebakken. Jij gaat zelf aan de slag om de taart te vullen met een lekkere creme, daarna wordt de taart netjes afgesmeerd en is het tijd voor decoreren en opspuiten. Kleur en smaken van de taart worden in overleg met de groep bepaald.
Deze workshop is speciaal bedoeld voor jongens en meiden van 12 tot 16 jaar. Tussendoor is er geen hightea maar wel een pauze met frisdrank en iets lekkers.
Prijs: 25.00 pp (de workshop gaat alleen door bij minimaal 5 aanmeldingen)

Wegens succes wordt deze workshop nogmaals aangeboden op vrijdagmiddag!

Vrijdag 25-10: Tienerworkshop driptaart maken (nog 2 plekken)
Tijd: 13.30 - 15:30 uur

Deze middag maakt iedereen zijn/haar eigen driptaart  (goed voor minimaal 10 stukken taart) Het biscuit is al door ons gebakken. Jij gaat zelf aan de slag om de taart te vullen met een lekkere creme, daarna wordt de taart netjes afgesmeerd en is het tijd voor decoreren en opspuiten. Kleur en smaken van de taart worden in overleg met de groep bepaald.
Deze workshop is speciaal bedoeld voor jongens en meiden van 12 tot 16 jaar. Tussendoor is er geen hightea maar wel een pauze met frisdrank en iets lekkers.
Prijs: 25.00 pp (de workshop gaat alleen door bij minimaal 5 aanmeldingen)

Dinsdag 29-10: Workshop petitfour-gebakjes. VOL!
We bakken deze avond per persoon 9 petitfourgebakjes. (biscuit met vulling van romige creme met smaak in overleg, deze taartjes worden bekleed met fondant en dan komt er een leuke decoratie van chocolade op)
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Donderdag 31-10: 1-persoons biscuittaartjes in 3 variaties. VOL!
We bakken deze avond 3 soorten biscuittaartjes. De állerlekkerste slagroomtaartjes, bavaroistaartjes en 1-persoons schwarzwalder kirschtaartjes. Van iedere soort bak je er 3. 
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Donderdag 14 november: Rondo-workshop met variatie! Weer 1 plek vrij!
We bakken deze avond per persoon 8 rondokoeken in 4 variaties (bavarois, vers fruit, appel/lemoncurd/meringue en noten/caramel0
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.15 uur

Zaterdag 16 november: Rondo-workshop met variatie. Nog 3 plekken vrij!
We bakken deze middag per persoon 8 rondokoeken in 4 variaties (bavarois, vers fruit, appel/lemoncurd/meringue en noten/caramel0
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Dinsdag 19-11: workshop petitfour-gebakjes, nog 2 plekken vrij!
We bakken deze avond per persoon 9 petitfourgebakjes. (biscuit met vulling van romige creme met smaak in overleg, deze taartjes worden bekleed met fondant en een drip en andere decoratie)
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Dinsdag 26-11: VOL!
De smaak van de vulling van de slof bepalen we in overleg met de groep
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur


Donderdag 28-11: Speculaashartjes en speculaasslof Nog 1 plek vrij!
De vulling van het slofje bepalen we in overleg met de groep
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Dinsdag 03-12: Laagjestaart met (choco)drip en sinterklaasdecoratie VOL!
De smaak van de vulling bepalen in overleg met de groep
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur


Verdere informatie:

  • Koffie, thee, frisdrank, materialen  en taartdoos zijn bij de prijs inbegrepen
  • Betalen: na afloop van de workshop contant of met pin.
  • De workshop gaan alleen door bij minimaal 7 aanmeldingen.
  • Alle proeverijtjes zijn gemaakt met de producten van Cookingathome, zodat u ook tijdens de proeverij veel bakinspiratie op zult doen.  
  • Direct reserveren? Mail naar: info@cookingathome.nl 
  • Trefwoorden voor een workshop bij Cookingathome zijn: gezellig samen bezig zijn, proeven en bakken zoals iedereen dit thuis ook kan! Wij zijn geen professionele bakkers, maar werken vooral met kant- en klaarmixen, waarbij succes gegarandeerd is!   
  • Bovenstaande workshops zijn ook te boeken voor een eigen groep, bel of mail ons voor een datum. (Voor groepen van 8 tot 12 personen hebben wij speciale bakthema's en prijzen).