Open Inschrijving Workshop

Workshop "Bakken met Cookingathome"

Een bakworkshop waarbij gezelligheid, proeven én bakken met de "gemaks"bakproducten van Cookingathome centraal staat!

Alle workshops worden gegeven door Geja Baan

Invulling van de workshop incl. High Tea:

We maken kort kennis en gaan meteen aan de slag om zo snel mogelijk de ovens aan te kunnen zetten. Na ca. een uur gaan we aan tafel om te genieten van koffie of thee en een proeverij van zoete baksels. Daarna richten we ons weer op de afwerking van het gebak. Later op de avond is er frisdrank en een proeverij van 2 hartige (warme) baksels. De zoete en hartige proeverijtjes is samen de hightea. Natuurlijk gaat iedereen naar huis met een doos vol zelfgemaakt lekkers!

Als u een workshop volgt zonder High Tea zal de focus vooral op het bakken liggen. Er is pauze met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Hierna gaan we aan de bak! Na afloop is er nog glaasje fris met natuurlijk weer een proeverijtje erbij.

rondo-workshop met variatie! 
We bakken deze avond per persoon 8 rondokoeken in 4 variaties (bavarois, vers fruit, appel/lemoncurd/meringue en noten/caramel0
Prijs: 32,50 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.15 uur
Datums:
Donderdag 29-08: nog 4 plekken vrij!
dinsdag 3 september:  VOL!
donderdag 12 september: VOL!
zaterdag 14 september: vol!
Donderdag 14 november: nog 1 plek vrij!

Donderdag 3 oktober: Workshop laagjestaart met drip. VOL!

Het biscuit bakken wij van tevoren voor jullie. Deze avond ligt de nadruk op het vullen, afsmeren en decoreren van een hoge taart. Vulling naar keuze van bavarois. Als decoratie komt er een mooie drip van decomelts op, De taart wordt verder afgewerkt met sprinkels, toefjes en chocoladedecoratie.
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Woensdagmiddag 23 oktober: Workshop kozakken: 8 plekken vrij!
We bakken deze middag per persoon 10 -12 kozakken met een heerlijke romige vulling (smaak in overleg). omdat kozakken maken een tijdrovend klusje is, kunnen we deze workshop alleen overdag aanbieden.
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 13.00 - 17.15 uur

Dinsdag 29-10: Workshop petitfour-gebakjes. 4 plekken vrij!
We bakken deze avond per persoon 9 petitfourgebakjes. (biscuit met vulling van romige creme met smaak in overleg, deze taartjes worden bekleed met fondant en dan komt er een leuke decoratie van chocolade op)
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur

Dinsdag 29-10: Workshop petitfour-gebakjes. 2 plekken vrij!
We bakken deze avond per persoon 9 petitfourgebakjes. (biscuit met vulling van romige creme met smaak in overleg, deze taartjes worden bekleed met fondant en dan komt er een leuke decoratie van chocolade op)
Prijs: 35,00 pp (incl. hightea)
Tijd: 19.00 -22.30 uur


Verdere informatie:

Koffie, thee, frisdrank, materialen  en taartdoos zijn bij de prijs inbegrepen
Betalen: na afloop van de workshop contant of met pin.
De workshop gaan alleen door bij minimaal 7 aanmeldingen.
Alle proeverijtjes zijn gemaakt met de producten van Cookingathome, zodat u ook tijdens de proeverij veel bakinspiratie op zult doen.  
Direct reserveren? Mail naar: info@cookingathome.nl
 
Trefwoorden voor een workshop bij Cookingathome zijn: gezellig samen bezig zijn, proeven en bakken zoals iedereen dit thuis ook kan! Wij zijn geen professionele bakkers, maar werken vooral met kant- en klaarmixen, waarbij succes gegarandeerd is!   

Bovenstaande workshops zijn ook te boeken voor een eigen groep, bel of mail ons voor een datum. (Voor groepen van 8 tot 12 personen hebben wij speciale bakthema's en prijzen).