Cookingathome Bakmixen

Zonne koekjesmix

Zonne koekjesmix

2,60

Een mengsel met zonnebloempitten en havervlokken voor heerlijke zonnekoekjes. Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 80 gram boter - Eventueel wat citroenrasp, stukjes noot, dadels of abrikozen toevoegen Verwarm de oven tot 170 - 180°C ...

Bitterkoek koekjesmix

Bitterkoek koekjesmix

2,60

Voor koekjes met een bitterkoekjessmaak. Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Dez...

Chocolade koekjesmix

Chocolade koekjesmix

2,60

Bereidingswijze: - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna e...

Butterscotch koekjesmix

Butterscotch koekjesmix

2,60

Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Da...

Caramel koekjesmix

Caramel koekjesmix

2,60

Bereidingswijze: - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna e...

Boterkoek

Boterkoek

1,85

Bereidingswijze: - 400 gram mix - 2/3 losgeklopt ei - 175 gram boter Kneed een deeg van de mix, het ei en de boter. Druk het deeg vlak in een ingevette vorm en bestrijk het met de rest van het ei. Bak dit in een voorverwarmde oven ca. 30 mi...

Speculaasmix

Speculaasmix

2,05

Bereidingswijze: snijd 200 gram boter door 500 gram speculaasmix. Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Druk het deeg plat en snijd hier stukken of poppen va...

Kaneelkoekjes

Kaneelkoekjes

2,05

Bereidingswijze: Kneed een deeg van 500 gram koekjesmix met 210 gram boter. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Plakjes maken of figuurtjes uitsteken en bakken op een ingevette bakplaat in een voorverwarmde oven onge...

Molenkoekmix

Molenkoekmix

3,05

Bereidingswijze: - 500 gram molenkoekmix - 115 gram boter of margarine (gesmolten) - 1 ei   Roer de gesmolten boter, de mix en het ei goed door elkaar. Uitstrijken in een ingevette springvorm of boterkoekvorm. Bak dit ongeveer 30 minuten i...

Spelt Speculaasmix

Spelt Speculaasmix

3,35

Bereidingswijze: Snijd 200 gram boter door 500 gram speculaasmix.Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Druk het deeg plat en snijd hier stukken of poppen...

Appelplaatkoek

Appelplaatkoek

3,05

Bereidingswijze:  - 1 kg appelplaatkoekmix - 400 gram boter/margarine - 1 - 1,5 kg appels Margarine smelten en door de mix roeren. 2/3 van het deeg op een bakplaat drukken. Appels grof raspen of in kleine stukjes snijden en op het deeg uitspr...

Cakemeel naturel

Cakemeel naturel

1,95

Bereidingswijze voor 1 cake:  - 250 gram boter - 250 gram suiker - 5 eieren - 250 gram cakemeel Roer 250 gram boter met 250 gram suiker tot room en voeg 5 eieren een voor een toe. Mix dit 5 minuten goed door. Meng 250 gram gezeefd cakemeel door...

Mix voor Provencaals kruidenbrood

Mix voor Provencaals kruidenbrood

3,05

Ingrediënten: TARWEbloem, dextrose, bakkerszout, droge gist, pepers, kruiden 0,75% (rozemarijn, majoraan, tijm), emulgator E472e, SOJAbloem, meelverbetermiddel E300, enzymen (TARWE).   Allergenen: tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatt...

Mix voor schuimpjes

Mix voor schuimpjes

1,85

Bereidingswijze:  - 100 gram mix voor schuimpjes - 100-200 gram (castor)suiker   Klop 100 gram mix voor schuimpjes met 100 gram water en 100 - 200 gram (castor)suiker in 10 minuten tot een stevige schuim. Naar voorkeur (eventueel met sla...

Vlaaienmix

Vlaaienmix

2,25

Bereidingswijze Kneed een deeg van 250 gram vlaaienmix en 90 gram water en 5 gram droge of 13 gram verse gist. en laat dit 15 minuten rusten. Uitrollen en in een ingevette vorm doen. Bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden. Bodem zonder vulli...

Tarwegriesmeel met amandelschaafsel

Tarwegriesmeel met amandelschaafsel

4,10

Gebruiksaanwijzing: 1 liter melk aan de kook brengen, 100 gram griesmeel toevoegen. Griesmeel onder voortdurend roeren 5 – 10 minuten zachtjes door laten koken. Gebruik voor pudding 750 ml. melk. Stort de griesmeel in een vorm en laat afko...

Tarwegriesmeel met bitterkoekjes

Tarwegriesmeel met bitterkoekjes

4,10

Gebruiksaanwijzing 1 liter melk aan de kook brengen, 100 gram griesmeel toevoegen. Griesmeel onder voortdurend roeren 5 – 10 minuten zachtjes door laten koken. Gebruik voor pudding 750 ml. melk. Stort de griesmeel in een vorm en laat afkoelen i...

Tarwegriesmeel met vruchtjes

Tarwegriesmeel met vruchtjes

4,07

Bereidingswijze voor 100 gram: 1 liter melk aan de kook brengen, griesmeel toevoegen. Griesmeel onder voortdurend roeren 5-10 minuten zachtjes door laten koken. Gebruik voor pudding 750 ml. melk, stort de griesmeel in een vorm en laat afkoelen in de ...