Cookingathome Bakmixen

Boterkoek

Boterkoek

1,85

Bereidingswijze: - 400 gram mix - 2/3 losgeklopt ei - 175 gram boter Kneed een deeg van de mix, het ei en de boter. Druk het deeg vlak in een ingevette vorm en bestrijk het met de rest van het ei. Bak dit in een voorverwarmde oven ca. 30 mi...

Speculaasmix

Speculaasmix

2,05

Bereidingswijze: snijd 200 gram boter door 500 gram speculaasmix. Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Druk het deeg plat en snijd hier stukken of poppen va...

Kaneelkoekjes

Kaneelkoekjes

2,05

Bereidingswijze: Kneed een deeg van 500 gram koekjesmix met 210 gram boter. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Plakjes maken of figuurtjes uitsteken en bakken op een ingevette bakplaat in een voorverwarmde oven onge...

Molenkoekmix

Molenkoekmix

3,05

Bereidingswijze: - 500 gram molenkoekmix - 115 gram boter of margarine (gesmolten) - 1 ei   Roer de gesmolten boter, de mix en het ei goed door elkaar. Uitstrijken in een ingevette springvorm of boterkoekvorm. Bak dit ongeveer 30 minuten i...

Appelplaatkoek

Appelplaatkoek

3,05

Bereidingswijze:  - 1 kg appelplaatkoekmix - 400 gram boter/margarine - 1 - 1,5 kg appels Margarine smelten en door de mix roeren. 2/3 van het deeg op een bakplaat drukken. Appels grof raspen of in kleine stukjes snijden en op het deeg uitspr...

Viergranen pannenkoekmix

Viergranen pannenkoekmix

1,95

Bereidingswijze: Roer 500 gram meel met 1 liter melk, 4 eieren en 5 gram zout tot een glad beslag. Bak de pannenkoeken in boter of olie. Inhoud: 500 gram Ingrediënten: volkorentarwemeel, tarwebloem, maismeel, roggemeel, gersteme...

Cakemeel naturel

Cakemeel naturel

1,95

Bereidingswijze voor 1 cake:  - 250 gram boter - 250 gram suiker - 5 eieren - 250 gram cakemeel Roer 250 gram boter met 250 gram suiker tot room en voeg 5 eieren een voor een toe. Mix dit 5 minuten goed door. Meng 250 gram gezeefd cakemeel door...

Mix voor schuimpjes

Mix voor schuimpjes

1,85

Bereidingswijze:  - 100 gram mix voor schuimpjes - 100-200 gram (castor)suiker   Klop 100 gram mix voor schuimpjes met 100 gram water en 100 - 200 gram (castor)suiker tot een stevige schuim. Naar voorkeur (eventueel met slagroomspuit) vo...

Vlaaienmix

Vlaaienmix

2,25

Bereidingswijze Kneed een deeg van 250 gram vlaaienmix en 90 gram water en 5 gram droge of 13 gram verse gist. en laat dit 15 minuten rusten. Uitrollen en in een ingevette vorm doen. Bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden. Bodem zonder vulli...

Tarwegriesmeel neutraal

Tarwegriesmeel neutraal

3,05

Benodigdheden: 1 liter melk, 125 gram griesmeel, 45 gram suiker. Werkwijze: Kook de melk. Meng het griesmeel en de suiker door elkaar. Giet dit bij de kokende melk. Naar smaak kan er een beetje citroen, krenten, rozijnen, bitterkoekjes of wat vanil...

Tarwegriesmeel met amandelschaafsel

Tarwegriesmeel met amandelschaafsel

4,10

Gebruiksaanwijzing: 1 liter melk aan de kook brengen, 100 gram griesmeel toevoegen. Griesmeel onder voortdurend roeren 5 – 10 minuten zachtjes door laten koken. Gebruik voor pudding 750 ml. melk. Stort de griesmeel in een vorm en laat afko...

Tarwegriesmeel met bitterkoekjes

Tarwegriesmeel met bitterkoekjes

4,10

Gebruiksaanwijzing 1 liter melk aan de kook brengen, 100 gram griesmeel toevoegen. Griesmeel onder voortdurend roeren 5 – 10 minuten zachtjes door laten koken. Gebruik voor pudding 750 ml. melk. Stort de griesmeel in een vorm en laat afkoelen i...

Tarwegriesmeel met vruchtjes

Tarwegriesmeel met vruchtjes

4,07

Bereidingswijze voor 100 gram: 1 liter melk aan de kook brengen, griesmeel toevoegen. Griesmeel onder voortdurend roeren 5-10 minuten zachtjes door laten koken. Gebruik voor pudding 750 ml. melk, stort de griesmeel in een vorm en laat afkoelen in de ...

Speltboekweit-pannenkoekmeel

Speltboekweit-pannenkoekmeel

2,45

Bereidingswijze: roer 500 gram meel met 1 liter melk, 4 eieren en 5 gram zout tot een glad beslag. Bak de pannenkoeken in boter of olie.   Inhoud: 500 gram Ingrediënten: speltbloem, boekweitmeel.   All...

Bavarois Hazelnoot

Bavarois Hazelnoot

3,65

Bereidingswijze: 100 gram mix, 100 ml lauw water, 5 dl ongesuikerde slagroom. slagroom opkloppen, mix mengen met water en erdoor spatelen. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast. Inhoud: 100 gram Ingrediënten: suiker,...

Appeltaartmix

Appeltaartmix

2,00

Maak een heerlijke appeltaart!   Bereidingswijze Kneed een soepel deeg van 500 gram appeltaartmix met 2/3 losgeklopt ei en 175 gram boter. Bekleed met 3/4 van het deeg de bodem en de rand van een ingevette springvorm. Vul de vorm met ee...

Chocolade biscuitmix

Chocolade biscuitmix

2,55

Bereidingswijze Meng 330 gram chocoladekapselmix met 4 eieren en 70 ml. water ongeveer 10 minuten. Bakken in een voorverwarmde oven ca. 25 - 30 minuten op 175 graden.   Inhoud: 330 gram of 1kg   Ingrediënten tarwebloem, su...

Hardwenerdeeg mix

Hardwenerdeeg mix

2,35

Hardwener deegmix   Bereidingswijze Kneed een deeg van 250 gram mix met 35 gram water. Bakken in voorverwarmde oven ongeveer 20 minuten op 200 graden.   Inhoud: 250 gram   ​Ingrediënten: tarwebloem, olie (plant.....

Over Cookingathome

Cookingathome, de unieke bakwebshop- en winkel waar bak-inspiratie centraal staat! Bekijk de recepten op de pagina bakinspiratie en bestel online of kom naar onze gezellige winkel in het centrum van Rijssen. Altijd al een gezellige bakworkshop willen volgen? Reserveer dan nu een plekje en geniet van het bakken én van de heerlijke hightea die geserveerd wordt.

Neem contact met ons op

Telefoon
0548-701485
Mobiel
+31 618459055
Adres
Bouwstraat 5 Rijssen
E-mail
info@cookingathome.nl
Whatsapp
+31 618459055

Facebook

Pinterest