Cookingathome Bakmixen

Zonne koekjesmix

Zonne koekjesmix

2,50

Een mengsel met zonnebloempitten en havervlokken voor heerlijke zonnekoekjes. Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 80 gram boter - Eventueel wat citroenrasp, stukjes noot, dadels of abrikozen toevoegen Verwarm de oven tot 170 - 180°C (he....

Bitterkoek koekjesmix

Bitterkoek koekjesmix

2,50

Voor koekjes met een bitterkoekjessmaak. Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20....

Chocolade koekjesmix

Chocolade koekjesmix

2,50

Bereidingswijze: - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna er pl....

Hazelnoot koekjesmix

Hazelnoot koekjesmix

2,95

Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna....

Butterscotch koekjesmix

Butterscotch koekjesmix

2,50

Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna....

Caramel koekjesmix

Caramel koekjesmix

2,50

Bereidingswijze: - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna er pl....

Boterkoek

Boterkoek

1,75

Bereidingswijze: - 400 gram mix - 2/3 losgeklopt ei - 175 gram boter Kneed een deeg van de mix, het ei en de boter. Druk het deeg vlak in een ingevette vorm en bestrijk het met de rest van het ei. Bak dit in een voorverwarmde oven ca. 30 mi...

Speculaasmix

Speculaasmix

1,95

Bereidingswijze: snijd 200 gram boter door 500 gram speculaasmix. Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Druk het deeg plat en snijd hier stukken of poppen va...

Spelt kruidkoek mix

Spelt kruidkoek mix

3,95

Bereidingswijze:  - 50 gram boter - 35 ml melk - 650 gram mix Smelt 50 gram boter in 3,5 dl. melk. Voeg hier 650 gram kruidkoekmix aan toe en roer een glad beslag. Bak dit in een ingevet cakeblik in een voorverwarmde oven ca. 1 - 1,5 uur o...

Kruidkoek mix

Kruidkoek mix

3,25

Bereidingswijze:  - 50 gram boter - 35 ml melk - 650 gram mix   Smelt 50 gram boter in 3,5 dl. melk. Voeg hier 650 gram kruidkoekmix aan toe en roer een glad beslag. Bak dit in een ingevet cakeblik in een voorverwarmde oven ca. 1 - 1,5 uu...

Mix voor schuimpjes

Mix voor schuimpjes

1,75

Bereidingswijze:  - 100 gram mix voor schuimpjes - 100-200 gram (castor)suiker   Klop 100 gram mix voor schuimpjes met 100 gram water en 100 - 200 gram (castor)suiker tot een stevige schuim. Naar voorkeur (eventueel met slagroomspuit) vo...

Kaneelkoekjes

Kaneelkoekjes

1,95

Bereidingswijze: Kneed een deeg van 500 gram koekjesmix met 210 gram boter. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Plakjes maken of figuurtjes uitsteken en bakken op een ingevette bakplaat in een voorverwarmde oven onge...

Molenkoekmix

Molenkoekmix

2,95

Bereidingswijze: - 500 gram molenkoekmix - 115 gram boter of margarine (gesmolten) - 1 ei   Roer de gesmolten boter, de mix en het ei goed door elkaar. Uitstrijken in een ingevette springvorm of boterkoekvorm. Bak dit ongeveer 30 minuten i...

Spelt Speculaasmix

Spelt Speculaasmix

3,25

Bereidingswijze: Snijd 200 gram boter door 500 gram speculaasmix.Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Druk het deeg plat en snijd hier stukken of poppen...

Appelplaatkoek

Appelplaatkoek

2,95

Bereidingswijze:  - 1 kg appelplaatkoekmix - 400 gram boter/margarine - 1 - 1,5 kg appels Margarine smelten en door de mix roeren. 2/3 van het deeg op een bakplaat drukken. Appels grof raspen of in kleine stukjes snijden en op het deeg uitspr...

Cakemeel naturel

Cakemeel naturel

1,85

Bereidingswijze voor 1 cake:  - 250 gram boter - 250 gram suiker - 5 eieren - 250 gram cakemeel Roer 250 gram boter met 250 gram suiker tot room en voeg 5 eieren een voor een toe. Mix dit 5 minuten goed door. Meng 250 gram gezeefd cakemeel door...

West friese suikercake

West friese suikercake

3,95

Bereidingswijze:  - 500 gram cakemix - 3 eieren - 100 ml water - 135 ml olie Mix 500 gram suikercakemix met 3 eieren, 100 gram water en 135 gram olie ongeveer 3 minuten. Bak dit in een voorverwarmde oven in een ingevet cakeblik in ca.85 minuten...

Bavarois Neutraal

Bavarois Neutraal

2,25

Bereidingswijze Klop 500 ml. slagroom zonder suiker. Los 75 gram poeder op in 100 ml. water of vruchtensap. Voeg hier eventueel ongeveer 250 gram vruchten aan toe. Spatel dan de slagroom erdoor.   Inhoud: 75 of 300 gram   Ingredi...

Over Cookingathome

Cookingathome, de unieke bakwebshop- en winkel waar bak-inspiratie centraal staat! Bekijk de recepten op de pagina bakinspiratie en bestel online of kom naar onze gezellige winkel in het centrum van Rijssen. Altijd al een gezellige bakworkshop willen volgen? Reserveer dan nu een plekje en geniet van het bakken én van de heerlijke hightea die geserveerd wordt.

Neem contact met ons op

Telefoon
0548-701485
Mobiel
+31 618459055
E-mail
info@cookingathome.nl
Whatsapp
+31 618459055

Facebook

Pinterest