Cookingathome Bakmixen

Bavarois Neutraal

Bavarois Neutraal

2,35

Bereidingswijze Klop 500 ml. slagroom zonder suiker. Los 75 gram poeder op in 100 ml. water of vruchtensap. Voeg hier eventueel ongeveer 250 gram vruchten aan toe. Spatel dan de slagroom erdoor.   Inhoud: 75 of 300 gram   Ingredi...

Bavarois Cassis

Bavarois Cassis

3,10

Bereidingswijze: Klop 500 ml slagroom zonder suiker. Los 100 gram poeder op in 125 ml lauw water. Spatel de slagroom door het mengsel en laat opstijven in de koelkast.  Inhoud: 100 gram Ingrediënten: suiker, maltodextrose, gelatine, ...

Bavarois Framboos

Bavarois Framboos

3,10

Taart/cakevulling, kan ook als dessert! Bereidingswijze: 100 gram mix, 100 ml lauw water en 500 gram ongesuikerde slagroom. Slagroom opkloppen, mix mengen met water en erdoor spatelen. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast. Gewicht:&nbs...

Bavarois Citroen

Bavarois Citroen

3,10

Bereidingswijze: Klop 500 ml slagroom zonder suiker. Meng 100 gram poeder met 125 ml water van ong. 20 graden. Spatel het mengsel door de slagroom. Laat koelen in de koelkast Inhoud: 100 gram Ingrediënten: suiker, fructose, gelatine, malt...

Bavarois Banaan

Bavarois Banaan

3,10

Bereidingswijze Meng 100 gram poeder met 125 ml water van 20 graden. Klop 500 gram slagroom zonder suiker op. Spatel het mengsel door de slagroom. Koelen in de koelkast. Gewicht: 100 gram Ingrediënten: suiker, magere melkpoeder, gela...

Bavarois Appel-Kaneel

Bavarois Appel-Kaneel

3,10

Bereidingswijze: Meng 100 gram bavaroise met 125 ml lauw water. Klop 500 gram ongesuikerde slagroom. Spatel de bavaroisemix door de slagroom. Gewicht: 100 gram Ingrediënten: suiker, marsepein ( amandelen, suiker, suikerstroop), gelatine, gemod...

Bavarois Amaretto

Bavarois Amaretto

3,10

Bereidingswijze Klop 500 gram slagroom zonder suiker. Meng 100 gram poeder met 125 cc water van ongeveer 20 graden.  Spatel het mengsel door de slagroom. Laat koelen in de koelkast. Gewicht: 100 gram Ingrediënten Suiker, amarettini (...

Bavarois Brownie-Caramel

Bavarois Brownie-Caramel

3,10

Bereidingswijze:  Klop 500 ml slagroom zonder suiker. Meng 100 gram poeder met 125 ml water van ongeveer 20 graden. Stapel het mengsel door de slagroom. Laat het koelen in de koelkast Gewicht: 100 gram Ingrediënten:  toffee-cara...

Bavarois Irish Coffee

Bavarois Irish Coffee

3,90

Heerlijk als taarvulling of als dessert! Inhoud: 125 gram Bereidingswijze: Klop 500 ml slagroom zonder suiker. Los 125 gram poeder op in 80 ml water en 45 ml whiskey. Spatel dit mengsel door de slagroom en laat opstijven in de koelkast.  ...

Bavarois Ananas

Bavarois Ananas

3,65

Bereidingswijze Meng 100 gram poeder met 125 cc water van ongeveer 20 graden. klop 500 gram slagroom zonder suiker. Spatel het mengsel door de slagroom. Op laten stijven in de koelkast. Inhoud: 100 gram Ingrediënten: suiker, gelatine...

Bavarois Hazelnoot

Bavarois Hazelnoot

3,65

Bereidingswijze: 100 gram mix, 100 ml lauw water, 5 dl ongesuikerde slagroom. slagroom opkloppen, mix mengen met water en erdoor spatelen. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast. Inhoud: 100 gram Ingrediënten: suiker,...

Meel voor Luxe witbrood/ Brioche 500 gram

Meel voor Luxe witbrood/ Brioche 500 gram

3,65

Meel voor luxe witbrood Recept voor de broodmachine: Toevoegen per 500 gram meel: 230 gram water en 7 gram instant gist of 20 gram vloeibaar zuurdeeg of 20 gram verse gist.. Alle ingrediënten op kamertemperatuur. Verse gist niet oplossen in wate...

Cakemeel naturel

Cakemeel naturel

1,95

Bereidingswijze voor 1 cake:  - 250 gram boter - 250 gram suiker - 5 eieren - 250 gram cakemeel Roer 250 gram boter met 250 gram suiker tot room en voeg 5 eieren een voor een toe. Mix dit 5 minuten goed door. Meng 250 gram gezeefd cakemeel door...

West friese suikercake

West friese suikercake

4,10

Bereidingswijze:  - 500 gram cakemix - 3 eieren - 100 ml water - 135 ml olie Mix 500 gram suikercakemix met 3 eieren, 100 gram water en 135 gram olie ongeveer 3 minuten. Bak dit in een voorverwarmde oven in een ingevet cakeblik in ca.85 minuten...

Zonne koekjesmix

Zonne koekjesmix

2,60

Een mengsel met zonnebloempitten en havervlokken voor heerlijke zonnekoekjes. Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 80 gram boter - Eventueel wat citroenrasp, stukjes noot, dadels of abrikozen toevoegen Verwarm de oven tot 170 - 180°C ...

Bitterkoek koekjesmix

Bitterkoek koekjesmix

2,60

Voor koekjes met een bitterkoekjessmaak. Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Dez...

Chocolade koekjesmix

Chocolade koekjesmix

2,60

Bereidingswijze: - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Daarna e...

Butterscotch koekjesmix

Butterscotch koekjesmix

2,60

Bereidingswijze:  - 250 gram koekjesmix - 90 gram boter - 1 eetlepels water Kneed alle ingrediënten totdat je een mooie bol hebt. De bol uitrollen tot een worst van circa 2 centimeter dik. Deze 20 minuten in de koelkast laten opstijven. Da...